آزمون درس 3 سلامت و بهداشت
- مفاهیم مرتبط با اهمیت تغذیه سالم و نقش آن در حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماریها
- شاخصهای تغذیهای و نیازهای غذایی افراد در وضعیتهای مختلف جسمانی و سنی
- اهمیت و نقش ویتامینها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه در فرآیندهای فیزیولوژیک بدن
- ارتباط بین الگوهای غذایی، تنوع در مصرف مواد غذایی و سلامت عمومی
- روشهای تامین مواد مغذی ضروری از طریق منابع غذایی مختلف و نقش آنها در ساخت عضلات و عملکرد بدن
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

