گاما رو نصب کن!

{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

سلامت و بهداشت 1403/07/28

مقایسه مواد مغذی و ریز مغذی ها

دوره دوم متوسطه- نظری دوازدهم علوم تجربی سلامت و بهداشت مهر 1403

این جدول به مقایسه انواع مواد مغذی و ریزمغذی‌ها و نقش آن‌ها در سلامت بدن می‌پردازد. در بخش کربوهیدرات‌ها، «قندهای ساده» و «نشاسته» به‌عنوان منابع انرژی معرفی شده‌اند که ذخیره اضافی آن‌ها به‌صورت چربی در بدن نگهداری می‌شود. همچنین، چربی‌های اشباع و غیراشباع برای تأمین انرژی، حفظ گرما و کمک به جذب ویتامین‌های محلول در چربی (K-A-D-E) اهمیت دارند. پروتئین‌ها نقش کلیدی در رشد و ترمیم بافت‌های عضلانی دارند، در حالی که ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند «آهن»، «کلسیم»، «سدیم» و «روی» به تقویت سیستم ایمنی، ساخت بافت‌ها و تنظیم فرآیندهای شیمیایی بدن کمک می‌کنند. همچنین، «آب» به‌عنوان حیاتی‌ترین نیاز بدن معرفی شده که در تنظیم دمای بدن و دفع مواد زائد نقش مهمی دارد.


باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

مقایسه مواد مغذی و ریز مغذی ها
پیش نمایش صفحه اول فایل
تعداد صفحات فایل : 2

باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

نوع آزمون : جزوه و درسنامه
بازدید : 14
ثبت شده در 1403/07/28