طرح درس روزانه درس دوم علوم پایهی سوم ابتدائی: خوراکی ها
اهداف جزئی
1- آشنایی فراگیران با خواص پروتئین ها در بدن
2- آشنایی فراگیران با خواص قند و نشاسته در بدن
3- آشنایی فراگیران با خواص چربی ها در بدن
4- آشنایی فراگیران با خواص ویتامین ها در بدن
اهداف رفتاری:
1- فراگیران باید بتوانند غذای سالم را تشخیص دهند.
2- فراگیران باید بتوانند فواید غذای سالم را بیان کنند.
3- فراگیران باید بتوانند به خوردن غذای سالم علاقه مند باشند.
4- فراگیران باید بتوانند خواص پروتئین، چربی، ویتامین، قند را در بدن بیان کنند.
5- فراگیران باید بتوانند بیان کنند که غذای سالم از چه چیزهایی تشکیل شده است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.