آشنایی دانش آموزان با گروه های مواد غذایی
دانش آموز بداند گوشت و تخم مرغ جزء کدامیک از مواد غذایی هستند.
دانش آموز بتواند چند قلم خوراکی که در طبقه بندی غلات هستند ؛ را نام ببرد.
دانش آموز مواد غذایی سالم و ناسالم را از هم تشخیص دهد.
بتواند درباره ی گروه غذایی غلات ، نقاشی بکشد. (مهارتی)
در هنگام خرید به تاریخ مصرف دقت کند. (مهارتی)
از مواد غذایی ناسالم استفاده نکند. (نگرشی)
از خوردن بیش از اندازه ی نمک و شکر پرهیز کند. (نگرشی)
به خوردن گوشت و مواد لبنی علاقه مند شود. (نگرشی)
بعد از خوردن مواد غذایی خدا را شکر کند. (نگرشی)