پس از پايان اين درس انتظار می رود دانش آموزان بتوانند:
اندام های گياهان دانه دار و تغييرات آنها در يک دوره ی زمانی را نام ببرند و با جمع آوری اطلاعات و گفت وگو راه هايی برای استفاده از گياهان و مصرف بهينه ی آنها ارائه کنند.
ويژگی های بارز اندام های گياهان دانه دار و تغييرات آنها در يک دوره ی زمانی را مقايسه کنند و فهرستی از راه های متنوع استفاده از گياهان و مصرف بهينه ی آنها را ارائه کنند.
ويژگی های اندام های گياهان دانه دار و تغييرات آنها در يک دوره ی زمانی را در يک جدول مقايسه ای طبقه بندی کنند و فهرست طبقه بندی شده ای از موارد استفاده از گياهان و مصرف بهينه ی آنها را ارائه کنند.
این فایل در 9 صفحه تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.