گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر بخواهید نانی با حجم زیاد و پوسته نرم تهیه کنید، کدام سه اقدام مناسب‌تر است؟

1 )  استفاده از بخار، ورز کافی، دمای مناسب 

2 ) 

افزایش نمک، استفاده از بخار، کاهش زمان تخمیر

3 ) 

کاهش ورز، آب سرد، دمای بالا

4 ) 

آرد سبوس‌دار، شکر زیاد، بدون بخار

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بخار مانع خشک شدن سریع پوسته می‌شود، ورز کافی شبکه گلوتن را می‌سازد، و دمای مناسب حجم را افزایش می‌دهد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!