کدام تغییرات در مرحله تخمیر نهایی صورت نمیگیرد؟
1 )
کاهش خاصیت کشسانی خمیر
2 )
متورم شدن اجزای تشکیل دهنده خمیر و خشک شدن آن
3 )
تولید عطر و طعم به دلیل فعالیت مخمرها
تبخیر الکل
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
کدام تغییرات در مرحله تخمیر نهایی صورت نمیگیرد؟
1 )
کاهش خاصیت کشسانی خمیر
2 )
متورم شدن اجزای تشکیل دهنده خمیر و خشک شدن آن
3 )
تولید عطر و طعم به دلیل فعالیت مخمرها
تبخیر الکل
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!