گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا استفاده از آرد با پروتئین بالا برای کیک مناسب نیست؟

1 ) 

باعث افزایش رطوبت می‌شود

2 )  شبکه گلوتنی سفت ایجاد می‌کند و بافت کیک را خشک می‌کند

3 ) 

رنگ کیک را تغییر می‌دهد

4 ) 

طعم کیک را تلخ می‌کند

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

آرد با پروتئین زیاد بیشتر برای نان مناسب است نه کیک.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!