بردارها را به دو طریق میتوان نوشت:
الف) به صورت مختصات طول و عرض بنویسیم یعنی: $\left[ \begin{matrix} a \\ b \\ \end{matrix} \right]$ که $a$ طول و $b$ عرض است.
ب) یا به صورت واحدهای مختصات $\overrightarrow{j},\overrightarrow{i}$ نمایش داده میشود. یعنی: $\left[ \begin{matrix} a \\ b \\ \end{matrix} \right]=a\overrightarrow{i}+b\overrightarrow{j}$ که $\overrightarrow{i}$ واحد طول یعنی $\overrightarrow{i},\left( \overrightarrow{i}=\left[ \begin{matrix} 1 \\ 0 \\ \end{matrix} \right] \right)$ واحد عرض یعنی: $\left( \overrightarrow{i}=\left[ \begin{matrix} 0 \\ 1 \\ \end{matrix} \right] \right)$
* توجه: در جمع و تفریق بردارها طولها را با هم جمع میکنیم و عرضها را نیز با هم جمع میکنیم (توجه داشته باشیم که جمع جبری میشود. جبری؟) مانند:
$\left[ \begin{matrix} a \\ b \\ \end{matrix} \right]+\left[ \begin{matrix} c \\ d \\ \end{matrix} \right]=\left[ \begin{matrix} a+c \\ b+d \\ \end{matrix} \right]$
* در ضرب یک عدد در بردار: آن عدد هم باید در طول بردار و هم در عرض بردار ضرب شود. مانند:
$k\left[ \begin{matrix} a \\ b \\ \end{matrix} \right]=\left[ \begin{matrix} ka \\ kb \\ \end{matrix} \right]$
پس:
$\overrightarrow{a}=-4\overrightarrow{i}+2\overrightarrow{j}=-4\left[ \begin{matrix} 1 \\ 0 \\ \end{matrix} \right]+2\left[ \begin{matrix} 0 \\ 1 \\ \end{matrix} \right]=\left[ \begin{matrix} -4 \\ 0 \\ \end{matrix} \right]+\left[ \begin{matrix} 0 \\ 2 \\ \end{matrix} \right]=\left[ \begin{matrix} -4 \\ 2 \\ \end{matrix} \right]$
$\overrightarrow{b}=\frac{1}{2}\overrightarrow{a}=\frac{1}{2}\left[ \begin{matrix} -4 \\ 2 \\ \end{matrix} \right]=\left[ \begin{matrix} \frac{1}{2}\times \left( -4 \right) \\ \frac{1}{2}\times 2 \\ \end{matrix} \right]=\left[ \begin{matrix} -2 \\ 1 \\ \end{matrix} \right]$
$\left. \begin{matrix} \overrightarrow{a}=\left[ \begin{matrix} -4 \\ 2 \\ \end{matrix} \right] \\ \overrightarrow{b}=\left[ \begin{matrix} -2 \\ 1 \\ \end{matrix} \right] \\ \end{matrix} \right\}\Rightarrow \overrightarrow{x}=\overrightarrow{a}-3\overrightarrow{b}=\left[ \begin{matrix} -4 \\ 2 \\ \end{matrix} \right]-3\left[ \begin{matrix} -2 \\ 1 \\ \end{matrix} \right]=\left[ \begin{matrix} -4 \\ 2 \\ \end{matrix} \right]+\left[ \begin{matrix} 6 \\ -3 \\ \end{matrix} \right]=\left[ \begin{matrix} 2 \\ -1 \\ \end{matrix} \right]$