گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر نسبت چربی به آرد در خمیر کلوچه خیلی بالا باشد چه اتفاقی می‌افتد؟

1 ) 

بافت بسیار سفت و خشک می‌شود

2 )  بافت بسیار نرم و شکننده می‌شود

3 ) 

کلوچه بی‌طعم می‌شود

4 ) 

رنگ کلوچه روشن‌تر می‌شود

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

چربی زیاد باعث کوتاه شدن گلوتن و خرد شدن راحت بافت می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!