گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا استفاده از آمونیوم بی‌کربنات در تولید کیک مجاز نیست؟

1 ) 

باعث ایجاد تلخی در طعم می‌شود.

2 )  به علت تولید آمونیاک و ایجاد بوی نامطلوب ممنوع است

3 ) 

باعث افزایش بیش از حد حجم می‌شود

4 ) 

مانع جذب رطوبت در خمیر می‌شود

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

آمونیوم بی‌کربنات در فرآیند حرارت‌دهی آمونیاک آزاد می‌کند که بوی ناخوشایند ایجاد می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!