پودمان 3: تولید شیرینی جات آردی
                                تولید و بسته بندی فرآوردههای غلات
                یازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
حداکثر پراکسید روغن مورد استفاده در تهیه کیک باید چه مقدار باشد؟
۵ میلی گرم اکی والان
2 )
۱۰ میلی گرم اکی والان
3 )
۲ میلی گرم اکی والان
4 )
۲۵ میلی گرم اکی والان
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                    