گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در شرایطی که رطوبت محیط بسیار پایین است، چه تغییری باید در فرآیند پخت ایجاد شود؟

1 ) 

کاهش بخار

2 )  افزایش بخار در ابتدای پخت 

3 ) 

کاهش دمای فر

4 ) 

کوتاه‌کردن زمان پخت

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

در رطوبت پایین، بخار اضافی مانع خشک‌شدن سریع سطح نان شده و کیفیت پوسته را حفظ می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!