گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

بهترین زمان افزودن چربی به خمیر برای نان‌های نرم چه زمانی است؟

1 ) 

ابتدای مخلوط‌کردن

2 )  اواخر مخلوط‌کردن 

3 ) 

قبل از افزودن نمک

4 ) 

بعد از تخمیر

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

افزودن چربی در اواخر مخلوط‌کردن از اختلال در تشکیل شبکه گلوتن جلوگیری می‌کند و نان نرم‌تری می‌دهد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!