گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

ترکیب دمای بالای پخت و وجود شکر زیاد در خمیر چه اثری بر پوسته دارد؟

1 ) 

پوسته ضخیم‌تر

2 )  رنگ تیره‌تر و سریع‌تر 

3 ) 

پوسته روشن‌تر

4 ) 

عدم تغییر قابل توجه

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

شکر در دمای بالا سریع‌تر کاراملی می‌شود و رنگ پوسته را تیره می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!