در فرآیند پخت، نقش اصلی بخار در ابتدای ورود خمیر به فر چیست؟
1 )
جلوگیری از سوختن نان3 )
کاهش حجم نان4 )
کاهش زمان پختپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
در فرآیند پخت، نقش اصلی بخار در ابتدای ورود خمیر به فر چیست؟
1 )
جلوگیری از سوختن نان3 )
کاهش حجم نان4 )
کاهش زمان پختمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!