پودمان 4: فناوری نانو و غنی سازی در صنعت غذا
                                دانش فنی تخصصی
                دوازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
مهمترین عامل فساد چیست؟
اکسیژن
2 )
اتیلن
3 )
میکروارگانیسم ها
4 )
قارچ ها و کپک ها
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    