آزمون آنلاین پودمان 4 دانش فنی تخصصی رشته صنایع غذایی | واحد یادگیری 7: کاربرد فناوری نانو در صنعت غذا
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

مشخص کنید کدام مورد غنیسازی اجباری و کدام مورد غنیسازی اختیاری است؟
الف) غنی سازی آرد با آهن و فولیک اسید
ب) غنی سازی نمک با ید
ج) غنی سازی روغن خوراکی با ویتامین D
د) غنی سازی شیر با ویتامین A و D
هـ) غنی سازی آبمیوه با کلسیم
و) غنی سازی نوشابه های رژیمی با ویتامین ها