گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

سم خطرناک و کشندهٔ بوتولیسم درون قوطی کنسرو غذای مانده، توسط کدام گروه از میکروب‌ها ایجاد می‌شود؟

1 ) 

باکتری‌ها

2 ) 

آغازیان

3 ) 

قارچ‌ها

4 ) 

ویروس‌ها

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

برای از بین بردن سم کشنده بوتولیسم کنسروها، حتماً باید قوطی کنسرو را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانیم.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

الهام ایرانپور