گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

مشتق توابع زیر را به‌دست آورید. (ساده کردن مشتق الزامی نیست)

الف) $f'(x) = (\sqrt {3x + 2} )({x^3} + 1)$

ب) $g'(x) = {({x^2} + 3x + 1)^3}$

پ) $h'(x) = \frac{{{x^2} - 5x + 7}}{{ - 2x + 9}}$

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

الف) $f'(x) = (\frac{3}{{2\sqrt {3x + 2} }})({x^3} + 1) + (3{x^2})\left( {\sqrt {3x + 2} } \right)$

ب) $g'(x) = 7(2x + 3){({x^2} + 3x + 1)^6}$

پ) $h'(x) = \frac{{(2x - 5)( - 2x + 9) - ( - 2)({x^2} - 5x + 7)}}{{{{( - 2x + 9)}^2}}}$

تحلیل ویدئویی تست

جابر عامری