گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر $f(x) = {x^2} - 9$ و $g(x) = 3 - x$ باشند، ضابطۀ $\frac{{6f}}{{f + g}}$ کدام است؟

1 ) 

$\begin{array}{*{20}{c}}
  {\frac{{6x + 18}}{{x - 2}}}&{\left( {x \ne  - 3,2} \right)} 
\end{array}$

2 ) 

$\begin{array}{*{20}{c}}
  {\frac{{x + 6}}{{x - 2}}}&{\left( {x \ne 3,2} \right)} 
\end{array}$

3 ) 

$\begin{array}{*{20}{c}}
  {\frac{{x + 6}}{{x + 2}}}&{\left( {x \ne 3, - 2} \right)} 
\end{array}$

4 ) 

$\begin{array}{*{20}{c}}
  {\frac{{6x + 18}}{{x + 2}}}&{\left( {x \ne 3, - 2} \right)} 
\end{array}$

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

$f(x) = {x^2} - 9 = \left( {x - 3} \right)\left( {x + 3} \right)$
$g(x) = 3 - x$
$\frac{{6f}}{{f + g}} = \frac{{6\left( {x - 3} \right)\left( {x + 3} \right)}}{{\left( {x - 3} \right)\left( {x + 3} \right) + \left( {3 - x} \right)}} = \frac{{6\left( {x - 3} \right)\left( {x + 3} \right)}}{{\left( {x - 3} \right)\left( {x + 3 - 1} \right)}} = \frac{{6\left( {x + 3} \right)}}{{\left( {x + 2} \right)}} = \frac{{6x + 18}}{{x + 2}}\begin{array}{*{20}{c}}
  {\left( {x \ne 3, - 2} \right)}&{} 
\end{array}$

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

آزاده حاجی هاشمی