گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در آزمون‌های میکروبی، شمارش کپک و مخمر برای چه هدفی انجام می‌شود؟

1 ) 

تعیین مقدار پروتئین

2 )  اطمینان از سلامت و ماندگاری محصول 

3 ) 

بررسی رنگ پوسته

4 ) 

ارزیابی کشسانی

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

کنترل کپک و مخمر از رشد عوامل فساد جلوگیری کرده و اطمینان می‌دهد که نان در طول دوره نگهداری ایمن و باکیفیت باقی می‌ماند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!