گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام ماده افزودنی باعث ایجاد بافت متخلخل و یکنواخت در کیک می‌شود؟

1 )  بیکینگ پودر

2 ) 

سدیم پیروفسفات

3 ) 

پتاسیم سوربات

4 ) 

وانیل

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بیکینگ پودر با تولید دی‌اکسیدکربن در طی پخت، باعث ایجاد تخلخل و حجم مناسب می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!