چرا در نان بربری، دمای فر باید بالاتر از بسیاری از نانهای حجیم باشد؟
1 )
برای ایجاد حجم بیشتر3 )
برای حفظ رطوبت داخلی4 )
برای جلوگیری از پوسته براقپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا در نان بربری، دمای فر باید بالاتر از بسیاری از نانهای حجیم باشد؟
1 )
برای ایجاد حجم بیشتر3 )
برای حفظ رطوبت داخلی4 )
برای جلوگیری از پوسته براقمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!