گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا در نان بربری، دمای فر باید بالاتر از بسیاری از نان‌های حجیم باشد؟

1 ) 

برای ایجاد حجم بیشتر

2 )  برای ایجاد رنگ طلایی سریع‌تر 

3 ) 

برای حفظ رطوبت داخلی

4 ) 

برای جلوگیری از پوسته براق

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بربری نازک است و حرارت بالاتر باعث می‌شود پوسته سریع رنگ بگیرد قبل از خشک‌شدن بیش از حد داخل.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!