گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  فرم معتبر نیست.
  صفحه ای با این مشخصات پیدا نشد. ممکن است به دلایلی این صفحه حذف شده باشد.

چرا در تولید صنعتی نان، دمای آب ورودی به خمیر مهم است؟

1 ) 

برای جلوگیری از تغییر رنگ آرد

2 )  برای کنترل سرعت تخمیر

3 ) 

برای کاهش چسبندگی خمیر

4 ) 

برای جلوگیری از خشک‌شدن نان

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

دمای آب روی دمای نهایی خمیر اثر دارد و دمای خمیر مستقیماً سرعت فعالیت مخمر و زمان تخمیر را کنترل می‌کند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!