چرا در تولید صنعتی نان، دمای آب ورودی به خمیر مهم است؟
1 )
برای جلوگیری از تغییر رنگ آرد3 )
برای کاهش چسبندگی خمیر4 )
برای جلوگیری از خشکشدن نانپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا در تولید صنعتی نان، دمای آب ورودی به خمیر مهم است؟
1 )
برای جلوگیری از تغییر رنگ آرد3 )
برای کاهش چسبندگی خمیر4 )
برای جلوگیری از خشکشدن نانمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!