پودمان 5: تولید فراوردههای خمیری
                                تولید و بسته بندی فرآوردههای غلات
                یازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
کدام یک از شاخصها در استاندارد ماکارونی ساده بررسی میشود؟
2 )
رنگ بستهبندی3 )
میزان فیبر4 )
ضخامت رشتهپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                    