پودمان 5: تولید فراوردههای خمیری
                                تولید و بسته بندی فرآوردههای غلات
                یازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
کدام عامل در افزایش ضایعات تولید پاستا بیشترین نقش را دارد؟
2 )
بستهبندی با نایلون شفاف3 )
استفاده از آرد زرد4 )
اضافه کردن تخممرغپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                        