آزمون تستی سلامت و بهداشت | درس 1 و 2 و 3
درس 1: سلامت چیست؟
درس 2: سبک زندگی
درس 3: برنامهٔ غذایی سالم
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

کدام جملات زیر در مورد «عوامل ایجاد فساد در مواد غذایی» صحیح است؟
الف) تخریب بافت ماده غذایی به دلیل مناسب نبودن دمای محیط را میتوان به عوامل فیزیکی نسبت داد.
ب) نفوذ باکتریها به درون میوه، از محل نقاط آسیب دیده، نمونهای از آلودگی ناشی از عوامل مکانیکی است.
ج) استفاده غیر مجاز از سموم دفع آفات نباتی مربوط به عوامل بیولوژیکی است.