{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

سلامت و بهداشت 1399/04/13

آزمون تستی سلامت و بهداشت | درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام، درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی

دوره دوم متوسطه- نظری دوازدهم ادبیات و علوم انسانی سلامت و بهداشت آذر
شامل مباحث:
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  تعداد سوالات: 23
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 20 دقیقه

آزمون تستی سلامت و بهداشت | درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام، درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
ثبت شده در 13 تیر 1399
  

با توجه به این که برخی از قسمت‌های کپک و ریشه‌های آن قابل مشاهده نیست و در عمق مواد خوراکی نفوذ می‌کنند، برای مصرف موادغذایی که دچار کپک شده‌اند، چه توصیه‌ای دارید؟