سوالات تستی درس 3 و 4 و 5 سلامت و بهداشت دوازدهم | فصل 2: تغذیه سالم و بهداشت مواد غذایی
درس 3: برنامهٔ غذایی سالم
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
در رابطه با عوامل چاقی هر یک از موارد «ستون الف» با یکی از موارد «ستون ب» ارتباط بیشتری دارد؟ آنها را مشخص کنید. (یک مورد در ستون «ب» اضافه است)
ستون الف
الف) کوشینگ
ب) کورتون
ج) خانواده پدری چاق
د) عادت به مصرف فستفود
ستون ب
1- عامل ژنتیک
2- داروها
3- عامل روانی
4- بیماریهای جسمی
5- عامل محیطی