سوالات تستی درس 3 و 4 و 5 سلامت و بهداشت دوازدهم | فصل 2: تغذیه سالم و بهداشت مواد غذایی
دوره دوم متوسطه- نظری
دوازدهم
علوم تجربی
سلامت و بهداشت
آذر
شامل مباحث:
درس 3: برنامهٔ غذایی سالم
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
درس 3: برنامهٔ غذایی سالم
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
تعداد سوالات: 17
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
12 دقیقه
رایگان
2,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
نور، حرارت، رطوبت و زمان از عوامل ............. هستند که سبب ایجاد فساد در موادغذایی میشوند.