سوالات تستی درس 3 و 4 و 5 سلامت و بهداشت دوازدهم | فصل 2: تغذیه سالم و بهداشت مواد غذایی
درس 3: برنامهٔ غذایی سالم
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

در مورد بهداشت و ایمنی مواد غذایی به پرسشهای زیر پاسخ دهید.
الف) از اصول رعایت بهداشت محیط در محل تهیه، تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی یک مورد را بنویسید.
ب) از عواملی که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی میشوند، دو مورد را نام ببرید.