{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

سلامت و بهداشت 1399/10/12

امتحان دیماه درس سلامت و بهداشت | ترم اول: درس 1 تا 7

دوره دوم متوسطه- کاردانش دوازدهم مشترک شاخۀ کاردانش سلامت و بهداشت دی
شامل مباحث:
درس 1: سلامت چیست؟
درس 2: سبک زندگی
درس 3: برنامهٔ غذایی سالم
درس 4: کنترل وزن و تناسب اندام
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
درس 6: بیماری‌های غیر واگیر
درس 7: بیماری‌های واگیر
  تعداد سوالات: 20
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 20 دقیقه

امتحان دیماه درس سلامت و بهداشت | ترم اول: درس 1 تا 7
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون ترم اول
ثبت شده در 12 دی 1399
  

با توجه به این که برخی از قسمت‌های کپک و ریشه‌های آن قابل مشاهده نیست و در عمق مواد خوراکی نفوذ می‌کنند، برای مصرف موادغذایی که دچار کپک شده‌اند، چه توصیه‌ای دارید؟