ارزشیابی نوبت اول علوم تجربی سوم دبستان امیرکبیر | دی 1401
اهداف و انتظارات آموزشی:
گروه¬های مواد غذایی را می¬شناسد و می¬داند هر کدام چه فایده¬هایی برای بدن دارند.
اطلاعات کافی از شریط نگهداری مواد غذایی را دارد و می¬داند مواد نگهدارنده چه نقشی دارند
با حالت¬های مختلف ماده آشنایی و ویژگی¬های آن¬ها دارد .
با تبدیل حالت¬های مختلف ماده به یکدیگر آشنایی دارد .
با واحدهای اندازه¬گیری مواد آشنایی دارد .
از سرعت تبخیر آب در ماطق مختلف آگاه است .
با چرخه آب و تشکیل ابر آشنایی دارد .
می¬داند درصد بیشتری از سطح کره¬¬زمین را آب شور تشکیل می¬دهد .
با میزان نفوذ¬پذیری در خاک¬های مختلف آشنایی دارد .
از نحوه شکل گیری و آلودگی آب¬های زیرزمینی آگاه است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.