طرح درس روزانه علوم تجربی سوم دبستان | درس 2: خوراکیها
هدف کلی: آﺷﻨﺎﯾﯽ داﻧﺶ آﻣﻮزان ﺑﺎ ﮔﺮوهﻫﺎی ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ.
اهداف جزئی:
داﻧﺶ آﻣﻮز تشخیص دهد که ﮔﻮﺷﺖ و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺟﺰء ﮐﺪاﻣﯿﮏ از ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
داﻧﺶ آﻣﻮز ﺑﺘﻮاﻧﺪ ﭼﻨﺪ ﻗﻠﻢ ﺧﻮراﮐﯽ ﮐﻪ در ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪي ﻏﻼت ﻫﺴﺘﻨﺪ را ﻧﺎم ﺑﺒﺮد.
داﻧﺶ آﻣﻮز ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﺎﻟﻢ و ﻧﺎﺳﺎﻟﻢ را از ﻫﻢ ﺗﺸﺨﯿﺺ دﻫﺪ.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.