آزمون مستمر دروس 3 تا 5 سلامت و بهداشت
- اهمیت تغذیه متعادل و نقش مواد غذایی در تأمین انرژی و سلامت بدن
- مفاهیم مربوط به ویتامینها و منابع آنها، به ویژه ویتامین D و روشهای تأمین آن
- تأثیر کمبود ریزمغذیها نظیر کلسیم، آهن و ید بر سلامت و بروز بیماریها
- شناخت انواع چربیها و تفاوتهای منابع چربیهای اشباع و غیراشباع
- اصول بهداشت فردی و عوامل موثر در جلوگیری از فساد مواد غذایی، از جمله رعایت بهداشت فردی و محیطی
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

