آزمون ماه مهر علوم سوم ابتدایی (درس 1 و 2)
معیار ها
درک اهمیت مشاهده دقیق، استفاده صحیح از ابزارهایی مانند ذرهبین، و توانایی تعریف مشاهده دقیق
شناخت و ترتیب مراحل روش علمی (از جمله پرسیدن سؤال، جمعآوری اطلاعات و...)
توانایی نام بردن گروههای مواد غذایی و تشخیص مواد غذایی در هر گروه (مانند لبنیات) و درک نقش بشقاب سلامت در تأمین مواد لازم بدن و انتخاب غذاهای سالم
درک اهمیت ثبت اطلاعات ، نحوه جمعآوری آنها، و استفاده از روشهایی برای مرتب کردن اطلاعات (مانند جدول)
توانایی توضیح اهمیت نیازهای بدن (مانند آب) خواندن و درک اطلاعات بهداشتی روی مواد غذایی (مانند تاریخها ) و بهکارگیری مفاهیم در زندگی روزمره.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

