گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
علوم تجربی 1404/02/26

طرح درس و روش تدریس علوم تجربی پنجم | درس 7: حس چشایی، بویایی و لامسه

دبستان پنجم علوم تجربی دی 1403

برای تدریس مبحث حواس (چشایی، بویایی، لامسه)، می‌توانید از روش‌های تدریس فعال و جذابی استفاده کنید که دانش‌آموزان را درگیر یادگیری کند تا مفاهیم را به خوبی درک کنند. در این فایل، چهار طرح درس مجزا برای تدریس این درس آورده شده است.

اهداف درس:
- اندام حسگر چشایی (زبان) و انواع مزه‌ها را نام ببرند.
- اندام حسگر بویایی (بینی) و اهمیت حس بویایی را در تشخیص خطر توضیح دهند.
- اندام حسگر لامسه (پوست) و نقش آن در تشخیص بافت، دما و درد را شرح دهند.
- ارتباط بین حواس مختلف را در درک بهتر محیط اطراف توضیح دهند.


باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

طرح درس و روش تدریس علوم تجربی پنجم | درس 7: حس چشایی، بویایی و لامسه
پیش نمایش صفحه اول فایل
تعداد صفحات فایل : 11

باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

نوع آزمون : طرح درس
بازدید : 20
ثبت شده در 1404/02/26
احمدرضا محمدزمانی