گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
علوم تجربی 1403/11/20

آزمون مدادکاغذی درس 7 علوم پنجم: حس چشایی، بویایی و لامسه

دبستان پنجم علوم تجربی اصفهان ناحیه 2 اصفهان فرهنگیان 2 بهمن 1403

مفاهیم حواس پنج‌گانه: حس بویایی (گیرنده‌های بینی، انتقال پیام بویایی به مغز)، حس چشایی (تشخیص مزه‌ها با کمک زبان و بزاق)، حس لامسه (احساس گرما، سرما، درد، لمس)
ارتباط حس‌ها و عملکرد مغز: تشخیص مزه با همکاری بویایی و چشایی، کاهش حس چشایی هنگام سرماخوردگی به دلیل اختلال در بویایی
گیرنده‌های حسی در جانوران: حس بویایی قوی در سگ، مار، ماهی، حس لامسه پیشرفته در تمساح، گیرنده‌های حساس لمس در سبیل گربه و خرس
ساختار و وظایف پوست: حفاظت از بدن در برابر میکروب‌ها، تنظیم دمای بدن از طریق تعریق، دریافت احساسات مختلف مانند لمس، فشار، درد
عملکرد بینی و بویایی: گیرنده‌های بویایی در بالای بینی، انتقال اطلاعات بو به مغز از طریق عصب بویایی
تفاوت نواحی حس چشایی در زبان: نواحی مخصوص حس شوری، تلخی، ترشی و شیرینی، کاهش گیرنده‌های چشایی با افزایش سن

پاسخنامه تشریحی در پایان فایل آزمون قرار دارد.


باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

آزمون مدادکاغذی درس 7 علوم پنجم: حس چشایی، بویایی و لامسه
پیش نمایش صفحه اول فایل
تعداد صفحات فایل : 4

باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.

نوع آزمون : آزمونک
بازدید : 50
ثبت شده در 1403/11/20