آزمون نوبت اول علوم از درس 1 تا 6 با پاسخ دبستان شهید محلاتی                            
                            
                            
                            
                                                                        - اهمیت نظارت بر کیفیت مواد غذایی و توجه به رنگ و ویژگیهای ظاهری  
- تعاریف جرم، حجم، و مواد شامل گاز، جامد، و مایع  
- فرآیندهای تغییر حالت مواد مانند ذوب، انجماد، و میعان  
- نقش آب در زندگی و استفادههای آن در آشامیدن، کشاورزی، و شستوشو  
- طبقهبندی مواد غذایی شامل لبنیات، میوه و سبزی، گوشت و غلات  
- بررسی ویژگیهای حالتهای مختلف مواد مانند جامد و مایع  
- نحوه تشکیل رود از بارش باران و برف و راه افتادن در سرازیریها  
- عوامل آلاینده آبهای زیرزمینی مانند نفت، کودهای شیمیایی، و فاضلاب صنعتی                                  
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
 
                        
                        
                        باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
 
     
                                         فرزاد محسنی
                                            فرزاد محسنی                                        

 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    