آزمون نوبت اول علوم از درس 1 تا 6 با پاسخ دبستان شهید محلاتی
- اهمیت نظارت بر کیفیت مواد غذایی و توجه به رنگ و ویژگیهای ظاهری
- تعاریف جرم، حجم، و مواد شامل گاز، جامد، و مایع
- فرآیندهای تغییر حالت مواد مانند ذوب، انجماد، و میعان
- نقش آب در زندگی و استفادههای آن در آشامیدن، کشاورزی، و شستوشو
- طبقهبندی مواد غذایی شامل لبنیات، میوه و سبزی، گوشت و غلات
- بررسی ویژگیهای حالتهای مختلف مواد مانند جامد و مایع
- نحوه تشکیل رود از بارش باران و برف و راه افتادن در سرازیریها
- عوامل آلاینده آبهای زیرزمینی مانند نفت، کودهای شیمیایی، و فاضلاب صنعتی
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.