کاربرگ درس 2 و 3 علوم سوم ابتدائی (خوراکی ها و اندازه گیری مواد)
- شناسایی «گروههای مواد غذایی» و «بشقاب سلامت» و تاثیر آنها بر سلامت بدن
- آشنایی با مزایای هر گروه غذایی برای سلامت بدن
- انتخاب مواد غذایی مورد علاقه بر اساس گروههای مواد غذایی
- شناخت «نشانههای روی بستهبندی» خوراکیها، و تحلیل محتوای قند، نمک و چربی
- بررسی نشان «سیب سلامت» و درک اهمیت آن در ایمنی مصرف خوراکیها
- تعریف و شناخت «مواد نگهدارنده» و «افزودنیها» در خوراکیها
- تفسیر تاریخ تولید و انقضا و درک ارتباط آن با مصرف ایمن خوراکیها
- طراحی آزمایش برای بررسی محدودیتهای حس بینایی و لامسه در تشخیص سنگینی اجسام
- تعریف و بررسی مفهوم «جرم» و «حجم» اجسام
- شناسایی و مقایسه حجم بطریها بر اساس اطلاعات نوشتهشده
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.