کاربرگ درس 1 و 2 علوم چهارم دبستان تربیت حسینی
همهی محلولها نوعی مخلوط هستند، آب شور از طریق صاف کردن شیرین نمیشود، مخلوطها همیشه برای طبیعت و جانوران مفید نیستند، گرما در سرعت حل شدن مواد مؤثر است، شکل حبابها به شکل حلقهی حبابساز بستگی دارد، اجسام تیره سریعتر از اجسام روشن گرم میشوند، قند در آب داغ سریعتر حل میشود، مشاهده اولین مرحله در روش علمی است، شکر با آب محلول تشکیل میدهد، لباس نخی و روشن برای کویر مناسب است، دانشمندان از مشاهده و آزمایش برای پیشبینی استفاده میکنند، دوغ شبیه به شربت آبلیمو است، شکر در سرکه محلول «جامد در مایع» است، عوامل مؤثر در سرعت حل شدن مواد شامل اندازه، هم زدن و گرما هستند، مخلوط به ترکیب دو یا چند ماده گفته میشود و در مخلوط یکنواخت ذرات بهطور یکسان پخش و شفاف هستند.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.