طرح درس ملی روزانه درس 14 علوم پایه دوم ابتدایی | از گذشته تا آینده نان
دانش آموز با مراحل تهیه نان در بازه زمانی گذشته تا آینده آشنا شود و در زندگی روزمره خود به درستی از نان استفاده کند و اسراف نکند و به ارزش و اهمیت نان در سفره خانواده پی ببرد.
الف- حیطه شناختی :
1. دانش آموز با گذشته نان آشنا شود.
2. دانش آموز، مراحل تولید دانه گندم را بداند.
3. دانش آموز، نحوه تهیه کردن آرد را بداند.
4. دانش آموز، انواع آسیاب را بشناسد.
ب- حیطه مهارتی/ روانی-حرکتی :
1. دانش آموز بتواند مراحل تهیه گندم در مزرعه را نقاشی کند.
ج- حیطه عاطفی/نگرشی :
1. دانش آموز قدردان نعمت های الهی ( غلات ) باشد و از نعمت هایی که خداوند در اختیارش قرار داده انفاق کند و اسراف نکند.
2. درست و به اندازه مصرف کردن در وجود دانش آموز نهادینه شود.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.