طرح درس روزانه علوم تجربی پنجم | درس 7: حس چشایی
هدف کلی: آشنایی دانشآموز با حس چشایی
اهداف جزئی و رفتاری:
شناختی:
1. دانشآموز با عظمت خداوند آشنا شود.
2. دانشآموز با ساختار زبان آشنا شود.
3. دانشآموز بتواند مزه های مختلف را بیان کند.
4. دانشآموز به رابطه ی چشایی و بویایی پی ببرد.
5. دانش آموز بتواند فرآیند چشایی را بیان کند.
6. دانشآموز به اهمیت بهداشت دهان پی ببرد.
7. دانشآموز مزه های مختلف را نام برده و برای هر کدام مثال هایی بزند.
مهارتی:
1. دانشآموز بتواند مزه های مختلف را در خوراکی ها از هم تشخیص دهد.
2. دانشآموز بتواند تفاوت غذای مایع از جامد را تشخیص دهد.
3. دانشآموز بتواند بتواند ساختار زبان را ترسیم کند.
4. دانشآموز بتواند رابطه ی بین چشیدن و درک چشیدن را تشخیص دهد.
5. دانشآموز ارتباط بین مغز و زبان را درک کند و درباره ی آن گفتوگو کند.
6. دانشآموز بتواند تشخیص دهد غذای مایع سریعتر از غذای مایع با بزاق مخلوط شده و مزه احساس میشود.
عاطفی:
1. دانشآموز به شناخت شیوه ی کار اندامه ای مختلف علاقمند شود.
2. دانش آموز به انجام کارگروهی علاقمند بشود.
3. دانشآموز نسبت به نحوه ی نگهداری سلامت و حفظ بهداشت دهان کنجکاو شود.
4. دانشآموز نسبت به شناخت ساختار زبان علاقه نشان بدهد.
5. دانشآموز نسبت به کشف روابط بین اندام های مختلف کنجکاو شود.
...
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.
باز نشر محتواها در فضای مجازی، ممنوع است.