اهداف جزئی:
شناختی:
-دانش¬آموز با تعریف سبزینه (کلروفیل) آشنا شود.
-دانش¬آموز با نقش سبزینه آشنا شود.
-دانش¬آموز با نحوه غذاسازی در برگ آشنا شود.
-دانش¬آموز با تعریف فتوسنتز آشنا شود.
-دانش¬آموز با فواید فتوسنتز آشنا شود.
مهارتی:
-دانش¬آموز با انجام آزمایش سبزینه گیاه را از آن خارج کند و به نقش آن در غذاسازی پی ببرد.
نگرشی:
-دانش¬آموز به ارزش، اهمیت و تاثیر گیاهان در تولید غذا و نقش زیست محیطی آن¬ها پی ببرد و نسبت به حفاظت گیاهان حساس باشد.