ثبت شده در 5 فروردین 1394
مصرف این موادغذایی جایگزین بسیار مناسبی است که باید در میان وعده های دانش آموزان گنجانده شود. به گزارش تیم رصد گاما- زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: در حال حاضر مصرف بالای غذاهای چرب و سرخ شده، انواع فست فودها و نیز مصرف زیاد نمک از جمله مشکلاتی است که در الگوی غذایی دانش آموزان وجود دارد. مصرف بیش از حد روغن و چربی علاوه بر افزایش چربی خون و بیماری های قلبی_ عروقی، به دلیل دریافت کالری زیاد، سبب چاقی و اضافه وزن می شود. وی ادامه داد: کودکان سنین مدرسه باید هر 4 تا 6 ساعت برای نگهداشتن غلظت قند خون در حد طبیعی، غذا مصرف کنند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز آنها در حد مطلوب باقی بماند. گفتنی است که در این سنین کبد که ذخیره سازی گلوکز را به صورت گلیکوژن انجام…