{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

برگزاری جشنواره فناوری های آموزشی و محتوای دیجیتال در دانشگاه صنعتی شریف

ثبت شده در: 1393/11/9 مشاهده: 113     دسته بندی: اخبار آموزش و پرورش

به گزارش ایرنا جشنواره فن آوری های آموزشی و محتوای دیجیتال (فنامد ) از بهمن ماه سال جاری تا اردیبهشت سال ۹۴ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.
دانشگاه صنعتی شریف ، این جشنواره را در دو سطح مدارس و نیز تولید کنندگان و ارایه دهندگان خدمات و محصولات آموزشی با مشارکت وزارت آموزش و پرورش ، صدا و سیما، بنیاد ملی نخبگان ، رسانه ها ، سازمان ها و ارگان های ذیربط برگزار می کند.


دکتر علی زرافشان، معاون وزیر آموزش و پرورش امروز در نشست خبری جشنواره فن آوری های آموزشی و محتوای دیجیتال، گفت: دانشگاه صنعتی شریف با برگزاری این جشنواره برای دانش آموزان برنامه های فن آورانه جدیدی را در مدارس در نظر دارد تا استعداد های برتر را مورد شناسایی قرار دهد.

وی یکی از اهداف برگزاری این جشنواره را معرفی روش ها و بسترهای نوین آموزشی، عمومی سازی تولید محتوا و استفاده از فناوری های نوین و ایجاد بستر رقابت مناسب برای دانش آموزان عنوان کرد.

وی افزود: فرهنگسازی استفاده از فناوری اطلاعات در جامعه دانش آموزی و تشویق مدارس برای حرکت به سمت استفاده از فرصت های موجود از فضای مجازی از دیگر اهداف جشنواره یاد شده است.

زرافشان گفت: به نظر می آید با توجه به شرایط عمومی کشور هم افزایی، امر ضروری است و به همین دلیل یکی از سیاست های آموزش و پرورش بحث مشارکت و تجربیاتی است که به اشتراک خواهیم گذاشت.

سعید سهراپ پور، قائم مقام رییس بنیاد ملی نخبگان در این نشست افزود: این جشنواره در دو سطح مدارس و ارایه دهنده گان خدمات و محصولات آموزشی برگزار می شود .

سهراب پور ادامه داد: مشارکت معلمان ، دانش آموزان در تولید محتوای دیجیتال محیط، تعامل مناسبی را بین دانش آموزان ایجاد خواهد کرد.

سهراپ پور اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان در نظر دارد که از مرحله دبستان به کشف استعداد های دانش آموزان بپردازد و مورد تعلیم و آموزش قرار دهد و در این راستا برنامه های آموزشی را با استفاده فناوری دیجیتال ار روش های نوین بهره مند شود.

وی گفت : دانشگاه صنعتی شریف ۱۲ سال است که سایتی برای ارتباط با دانش آموزان دارد و علاقمندان می توانند در برنامه های دانش اموزی این دانشگاه شرکت کنند.

محمد صالح لباف زاده، دبیر جشنواره فن آوری های آموزشی و محتوای دیجیتال نیز در نشست امروز گفت: مدارس در این جشنواره ، ایده ها و محصولات برتر دانش آموزان و معلمین خود را از طریق پرتال جشنواره به دبیرخانه ارسال می کنند که پس از بررسی داوران در اختتامیه جشنواره آثار برگزیده معرفی شده و مورد تقدیر قرار می گیرد.

وی گفت: محورهای جشنواره در بخش مدارس شامل مواردی همچون بهبود فضای تعلیم و تربیت و نیز راهکار های تقویت فضای فرهنگی برای استفاده هدفمند از فضای مجازی است.

لباف زاده افزود : جشنواره در بخش معلمان در محورهایی همچون تولید محتوای دیجیتال ، استفاده از فناوری نوین ، چگونگی بهره برداری از بستر ها در فضای مجازی و در بخش دانش آموزان ، تولید محتوای دیجیتال ، استفاده از فناوری نوین و خلاقیت در یادگیری مفاهیم درسی برگزار می شود.