گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
هوش و استعداد معلمی 1404/01/9

آزمون هوش و استعداد معلمی ویژه داوطلبان دانشگاه فرهنگیان | سری 11

دوره دوم متوسطه- نظری کنکور سراسری علوم تجربی هوش و استعداد معلمی فروردین 1403
شامل مباحث:
  تعداد سوالات: 20
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 60 دقیقه
آزمون نمره منفی دلرد

آزمون هوش و استعداد معلمی ویژه داوطلبان دانشگاه فرهنگیان | سری 11
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
بروزرسانی شده در 9 فروردین 1404
  

پرتودهی غذاها فرایندی است که شامل فرآوری غذاها با امواج نامرئی انرژی که باعث از بین رفتن میکروارگانیسم‌ها می‌شود. پرتودهی باعث افزایش عمر غذاها و مانع از گسترش میکروارگانیسم‌ها به خصوص در غذاهای با خطر بالای فساد مانند گوشت می‌شود. در حال حاضر، مصرف غذاهای پرتودهی شده در 40 کشور رایج است. غذاهایی که پرتودهی شده‌اند، با برچسب «Rudra» مشخص می‌شوند. 

کدام مورد زیر، در صورتی که صحیح فرض شود، نمی‌تواند دلیلی برای رایج نشدن غذاهای پرتودهی شده در سایر کشورها باشد؟