گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

هر چه میزان هورمون اتیلن میوه‌ها افزایش یابد معمولاً .......... میوه‌ها ......... .

1 ) 

مزه‌ی - ناخوشایندتر است.

2 ) 

احتمال خورده شدن - توسط گیاه‌خواران افزایش می‌یابد. 

3 ) 

میزان فتوسنتز یاخته‌های سطح - افزایش می‌یابد.

4 ) 

احتمال پراکنش - کاهش می‌یابد.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

میوه‌های نارس معمولاً مزه ناخوشایندی دارند درنتیجه دانه‌های نارس تا زمان رسیدگی میوه از خورده شدن به‌وسیله جانوران حفظ می‌شوند. هر چه میوه رسیده‌تر باشد، مزه آن خوشایندتر و احتمال خورده شدن توسط جانوران افزایش می‌یابد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

ندا راد