پودمان 1: اثر فرایند بر کیفیت مواد غذایی
                                دانش فنی تخصصی
                دوازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
حساسیت پروتئین ها به دناتوراسیون حرارتی وابسته به.......است.
1 )
اکسیژن محیط
2 )
PHمحیط
رطوبت محیط
4 )
زمان حرارت دهی
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                     
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                    