گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

ساده شده عبارت مقابل را مشخص کنید؟

$(1 - 4x)(3x - 2) - (2 - 3x)(4x + 2)$

1 ) 

$3x - 4$

2 ) 

$9x - 6$

3 ) 

$3x$

4 ) 

$ - 12{x^2} + 18x$

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

$\underbrace {(1 - 4x)}_ \downarrow (3x - 2) - (2 - 3x)(4x + 2)$

از یک منفی فاکتور می‌گیریم: $ - (4x - 1)(3x - 2) = (4x - 1)(2 - 3x)$

$(4x - 1)(2 - 3x) - (2 - 3x)(4x + 2)$

فاکتورگیری $ \to (2 - 3x)(4x - 1 - (4x + 2))$

$ = (2 - 3x)(4x - 1 - 4x - 2) = (2 - 3x)( - 3) =  - 6 + 9x$

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

محمودرضا میرزایی